FAQ

Spørsmål? Kanskje det allerede er besvart her.

Trenger jeg noe utstyr for å kunne gjennomføre treningen?

Nei, du trenger ingenting for å kunne gjennomføre treningen vi setter opp. Vi tar med nødvendig utstyr til økter med en av våre personlige trenere, men egentreningen blir tilpasset ut i fra hva som er tilgjengelig. Hvis du har eget utstyr setter vi gjerne opp et program som inkluderer det.

Må jeg være i god form for å trene?

Nei, absolutt ikke! Vi glemmer ofte at daglig aktivitet er det viktigste for helsa, og det er noe vi alle bør fokusere på. Helsedirektoratet anbefaler at vi er aktive 30min per dag, og litt fysisk aktivitet i stua, eller i nærområdet, vil være en god måte å gjøre dette på.

Må jeg ha et treningsrom?

Nei, du trenger ikke engang fire vegger! Vi møter deg gjerne i hagen, i nærområdet, eller stadion, hvis det passer deg og dine mål bedre. Hvis du ønsker trening i ditt hjem vil vi tilpasse treningen til det som er tilgjengelig av plass. Vi har god erfaring med å finne løsninger som fungerer uansett hvordan ditt hjem ser ut.

Jeg synes det er litt “skummelt” at noen fremmede skal komme hjem til meg, men vil gjerne trene. Hvordan kan vi løse det problemet?

Vi skjønner at enkelte vegrer seg for å invitere fremmede folk hjem, men vi vil gjøre vårt beste for at det skal bli en god opplevelse. Vi starter med uforpliktende prat for å finne ut hvordan vi kan hjelpe, og samtidig få en god tone. Dette er et samarbeid, og det er viktig at du føler deg komfortabel og ivaretatt. Husk at trening også kan gjøres ute hvis du ikke vil ha noen hjem – det er helt opp til deg.

Må jeg rydde hele huset?

Vi håper du rydder huset innimellom for å bevare husfreden med de du bor sammen med, men det trenger du ikke for vår del så sant vi har noen få kvadratmeter å bevege oss på. Husk også at vi er opptatt av trening og helse – ikke interiørdesign.

Behandler dere skade?

Vi har ingen behandlere per nå som kan ta på seg slike oppdrag, men vi ønsker å utvide tilbudet etter hvert. Vi jobber i utgangspunktet med friske mennesker, men de aller fleste har noen ‘vondter’ her og der og vil i de tilfellene finne øvelser og bevegelser som ikke gjør vondt. Det som er fint å vite i slike situasjoner er at det er ingen øvelser som er essensielle, så hvis noe gjør vondt finner vi bare en annen som passer deg bedre. Utover det vil vi alltid anbefale at du oppsøker profesjonell hjelp hvis du har plager som påvirker deg negativt i hverdagen og går utover livskvaliteten.

 
  • Facebook
  • Instagram

©2018 by HOS DEG. Proudly created with Wix.com